INSCHRIJVEN

Wil je je aansluiten bij onze club? dat kan! Als kandidaat speler betaal je de eerste trainingen nog geen lidgeld. Wel is het nodig om je voorafgaand aan het volgen van de eerste training even in te schrijven via onderstaand formulier.


Registratie van kandidaat speler

Na het invullen van deze vragenlijst zal je in de volgende dagen een telefoontje of mail krijgen van onze jeugd-coördinator Peter Celis met bijkomende informatie en de mogelijkheid om een aantal praktische afspraken te maken. Een kandidaat-speler mag een drietal trainingen vrij meedoen alvorens we gezamenlijk met de speler (ouders) beslissen om de speler in te schrijven.

Indien je onmiddellijk contact wenst, kan je onze jeugd-coördinator bereiken via het telefoonnummer 0478 82 81 80. Hierbij wordt wellicht de eerste afspraak tussen trainer en speler gemaakt.
Voor dames en senioren worden de contactgegevens van de respectievelijke trainers doorgegeven.

Splits e-mailadressen met een komma.


LIDGELD

Voor het innen van de lidgelden doet K.R. Emblem een geste voor de vroege betalers, maw als het lidgeld betaald wordt voor 30 juni betaalt u €10 minder. Om speelgerechtigd en verzekerd te zijn bij aanvang van de competitie is de uiterste betaaltermijn om het lidgeld te betalen 1 september. Betalen gebeurt op het rekeningnummer BE62 8508 2749 3961 met vermelding van “Lidgeld” en de spelersnaam. (Voorbeeld: Lidgeld Tanja Broeckx) 

In het lidgeld is inbegrepen: Eigen wedstrijdbroekje, voetbalkousen, sporttas, eigen voetbal.

Spelerscategorie

voor 30 juni

na 30 juni en voor 1 september

Jeugdspeler tot en met U17

€200 per speler

€210 per speler

U21 – reserven – dames – 1ste elftal

€230 per speler

€240 per speler

Vanaf een tweede lid van hetzelfde (samengesteld) gezin, wordt een korting van € 30 gegeven